Sizi Arayalım
Ürünlerimiz
Ürünlerimiz

Vicoustik Kare Sünger

Vicoustik Kare formunda yapılmasından dolayı bu ismi almış olan akustik kare sünger; stüdyolarda, müzik odalarında, gitar odalarında, iş yerlerinde ve daha birçok mekanda kullanılabilen bir malzemedir.

Vicoustik Kare Sünger  Kare formunda yapılmasından dolayı bu ismi almış olan akustik kare sünger; stüdyolarda, müzik odalarında, gitar odalarında, iş yerlerinde ve daha birçok mekanda kullanılabilen bir malzemedir.

Vicoustik Kare Sünger

İyi bir performansı olmasa da görüntü itibariyle dekoratif ve kısmi akustik faydaları yakalayabilmek için kullanılan akustik sünger, 15 -26 DNS yoğunluğunda, 50×50 cm. boyutlarında standart olarak üretilmektedir. 4, 5 ve 7 cm. standart kalınlıklarda üretilen malzeme antrasit renkte üretilmekte olup isteğe göre flok boya ile farklı renklerde boyanabilmektedir. Vicoustik Kare Sünger Sarı, mavi,  beyaz, gri Siyah vb renklerinde üretilmektedir. 50 DNS ve üzeri siyah sünger ürünlerimiz için siyah akustik süngerler veya beyaz renkte akustik sünger ürünleri için Basatect Melamin Süngerler kategorisini ziyaret edebilirsiniz. ses yalıtımı için ses yalıtım malzemeleri ziyaret edebilirsiniz.

Mutlu Akutik ile en iyi çözümler
Alanında uzun zamanların deneyim ve tecrübesine sahip olan Mutlu Akustik,  akustik sünger konusunda en uygun fiyatları sunan firmalardan biridir. Çağrı merkezi iletişim numaramızdan arayarak ürün hakkında ayrıntılı bilgi alabilir, sipariş oluşturarak kısa sürede elinizin altında olmasını sağlayabilirsiniz.

Sizi Arayalım Paylaş:
İlginizi çekecek diğer ürünler
Kategoriler
Celenit A Ahşap Yünü
Celenit A; İnce mineralize Köknar ağacı yünü ile ince mineralize Portland çimentosu karışımından yapılmış panel.
Akustik Paravan
Akustik Paravan geniş alanlarınızda iki masa arasında oluşan yankıyı veya bir cihazın ürettiği gürültüyü absorbe etmek için kullanabileceğiniz dekoratif bölücü seperatörlerdir. Alüminyum çerçeve içerisine oturtulan 40 mm. kalınlığında, yüksek yoğunlukta camy ünü levhadan elde edilen akustik bölücü ofis paravanları, dekoratif özellikleri sayesinde mekanda akustik dengeyi sağlamanın yanında hoş görüntülerin oluşmasını da sağlamaktadır. 100 mm. yüksekliğindeki […]
Akustik Keçe Kumaş
Akustik Keçe Kumaş teknolojisine dayalı akustik dokunmamış kumaşlar, tüm modern hacim akustik gereksinimlerini karşılayan, akustik ahşap panel ürünlerinin arka yüzünde veya asma tavan detaylarında kullanılan, özel bir akustik malzemedir. Akustik Keçe Kumaş kullanıldığı alanda ses dalgalarının perfore panellerden geçmeyi başaran frekansta olanları tavan ve duvar yüzeylerinden yansıdıktan sonra ikinci kez ses emilimi sağlayarak yüksek akustik […]
LİNEAR AHŞAP DUVAR PANELİ
Linear ahşap duvar paneli, mekanlarınızda özgürlüğü hissedeceğiniz ahşabın doğallığından gelen sıcaklığı hissedeceğiniz dekoratif bir üründür.
Basic konferans koltukları
Basic konferans koltukları; Çelik konstrüksiyon oturak ve arkalık karkası, özel alüminyum kalıplarda enjeksiyonla üretilmiş kaliteli su bazlı süngerle özenle tasarlanan Basic konferans koltukları, dayanıklı malzemeler, konfor detayları ve tasarımda en şık detaylar hesaplanarak üretilmektedir. Oturak ve aralık süngerlerinin yüzeyleri müşteri talebine göre suni deri veya kumaş kullanılarak kaplanabilen Basic konferans koltukları, denge ve emniyet testlerinden başarıyla […]
Müşteri Yorumları