Sizi Arayalım
Ürünlerimiz
Ürünlerimiz

WoodBassTrap Akustik Ahşap Basstrap

Wood Basstrap, bu benzersiz tasarım, her bir basstrap içinde özel yoğunlukta Saint gobain fiberglass kulanılan özel üretim bir akustik paneldir.

WoodBassTrap© tam bir frekans spektrumu boyunca 3 yollu emilim sağlamak için diyaframlı bir rezonatörü kapalı bir muhafaza içinde tam boyutlu bir akustik panel ile birleştiren oldukça etkili bir bas tuzaktır.

Bu benzersiz tasarım, her bir basstrap içinde özel yoğunluklu camyünü kulanılan, bir akustik paneldir. WoodBassTrap 100Hz’e kadar olan frekansları etkili bir şekilde emer. Panelin arkasında bulunan kapalı hava alanı, bu kritik bas bölgesinde düşük frekanslı bass emilimi daha da güçlendirmek için çeyrek dalga boyu prensiplerinden tam olarak yararlanmaktadır.

WoodBassTrap’ın en önemli özelliği düşük basları dahi emme kapasitesindedir.
[visualizer id="122"]

WoodBassTrap Akustik Ahşap Basstrap Özellikleri

  • Ürün TipiAkustik Ahşap Basstrap
  • Ürün KalınlıklarıÖzel Ölçü
  • Renkİstenilen Renkler
  • BoyutlarıSipariş Boyutlarında
Sizi Arayalım Paylaş:
İlginizi çekecek diğer ürünler
Kategoriler
Celenit CG/F Ahşap Yünü
Ayrıca kalıcı kalıplı beton imalatlarında kullanılmak üzere kuvvetlendirilmiş, uzun mineralize köknar ağacı yünü ile Portland çimentosundan imal edilmiş panellerdir.
Akustik Paravan
Akustik Paravan geniş alanlarınızda iki masa arasında oluşan yankıyı veya bir cihazın ürettiği gürültüyü absorbe etmek için kullanabileceğiniz dekoratif bölücü seperatörlerdir. Alüminyum çerçeve içerisine oturtulan 40 mm. kalınlığında, yüksek yoğunlukta camy ünü levhadan elde edilen akustik bölücü ofis paravanları, dekoratif özellikleri sayesinde mekanda akustik dengeyi sağlamanın yanında hoş görüntülerin oluşmasını da sağlamaktadır. 100 mm. yüksekliğindeki […]
Celenit S Ahşap Yünü
Ayrıca kalıcı kalıplı beton imalatlarında kullanılmak üzere kuvvetlendirilmiş, uzun mineralize 3mm köknar ağacı yünü ile Portland çimentosundan imal edilmiş panellerdir.
Akustik Ahşap Baffle Tavan Paneli
Perforeli Akustik Ahşap Baffle Tavan Panelleri tavanlarınızda bir yıldız gibi parlayacak ustalarımız emektar ellerinden çıkan özel koleksiyonlarımızdandır.
Celenit P2 Ahşap Yünü
5 mm kalınlığında, mineralize köknar ağacı yünü ile Portland çimentosundan oluşan plakaya birleştirilmiş expanded polystyrene levhalı panel. Euroclass E
Müşteri Yorumları