Sizi Arayalım
Ürünlerimiz
Ürünlerimiz

Akustik Sünger Yapıştırıcı

Akustik Sünger Yapıştırıcı Akustik ve ses izolasyonu malzemelerinin uygulanmasında son derece etkili güce sahip, hızlı kuruma özelliği ile beklentilerin ötesinde sonuç veren akustik yapıştırıcı, düşük modüllü dolgu macunudur. Su, tuzlu su, güneş, dış hava koşulları, ısıl farklar benzeri etkilere karşı yüksek dayanım gücüne sahip olan ürün sayesinde işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. ISO 11600, F – 25 […]

Akustik Sünger Yapıştırıcı Akustik ve ses izolasyonu malzemelerinin uygulanmasında son derece etkili güce sahip, hızlı kuruma özelliği ile beklentilerin ötesinde sonuç veren akustik yapıştırıcı, düşük modüllü dolgu macunudur.

Su, tuzlu su, güneş, dış hava koşulları, ısıl farklar benzeri etkilere karşı yüksek dayanım gücüne sahip olan ürün sayesinde işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. ISO 11600, F – 25 LM standartına uygun içeriğe sahip olan sünger yapıştırıcısı, Flextec teknolojisi ile geliştirilmiş, alanında devrim yaratan bir üründür.

Güçlü ve Etkili bir Yapıştırıcı özelliği olan M-FX sünger yapıştırıcılar rulo, fırça veya komprösör tabancası ile kolayca uygulanabilmektedir. Her yüzeye tutunma sağlayabilen yapıştırıcı yüksek mukavemet gücüne sahiptir.

Etkili ve uzun ömürlü bir yapıştırma sağlamak için tasarlanan M-FX Akustik Yapıştırıcı yüksek solvent bazlı üretilmektedir. Sünger ürünlerinin yanı sıra bir çok ürününde yapıştırmasını sağlamaktadır. Hızlı uygulama seçeneğini sunan ürün kontak yapıştırıcı olarak da anılmaktadır.

Akustik Sünger Yapıştırıcı Uygulanışı

M-FX Akustik Yapıştırıcı Fırça, Parmak Rulo veya kompresör ile kolayca uygulanabilmektedir. Yapıştırma yapılacak alana yapıştırıcı uygulandıktan sonra beklemeden ürününüzü yapıştırabilirsiniz ve beklemeniz gerekmez.

Akustik Sünger Yapıştırıcı 1-3 dk içinde kurur ve içeriğinde elastomerik kauçuk ve solvent etkisiyle yüksek tutunma sağlar, elbette pres önemlidir..

İsteğe göre geç kuruma sağlayan yapıştırıcı sipariş edebilirsiniz. Toz ve yağdan arındırılmış yüze uygulanmalıdır. Yapıştırıcının uygulandığı ortamda maskeli ve iş gözlüğü ile bulunulmalı ve uygulama esnasında ortam yeteri derecede havalandırılmalıdır. Bu mümkün değilse çok fazla bu ortamda bulunmamak gerekiyor. Yapıştırıcıyı solumak zarar verebilir. Akustik yapıştırıcı yanmaz alev almaz.

Uygulama tamamlandıktan sonra ortamı iyice havalandırılarak kokunun kaybolmasını beklemek gerekir.

UYGULAMA ALANLARI

Akustik, Mobilya sanayi , Döşeme Sanayi, Yaylı Yatak sanayi, Ofis mobilyaları Sanayi, Ambalaj Sanayi, Otomotiv Sanayi, İzolasyon Sanayisinde kullanılan malzemelerin (akustik süngerler, keçe, kumaş, ses ve ısı yalıtım levhaları, bir sert bir yumuşak tüm yüzeyler de) yapıştırılmasında kullanılır.

UYGULAMA ŞEKLİ

Akustik Sünger Yapıştırıcı M-FX sprey tabanca ile tek yüzeye 3-4-8 bar hava basıncı ile tek yada çift yüzeye ince film olarak uygulanır. Uygulamadan sonra 0-3 dk. içerisinde yapıştırma sağlanır. Bu süre uygulanan miktara, oda sıcaklığına ve hava akımına göre değişir.

İyi bir sonuç elde etmek için uygulanan pres baskısının önemi büyüktür. Düzeltme mümkün olmayacağından birleştirme hatasız olmalıdır

  • Teneke Açıldıktan sonra kullanım süresi 1 senedir.
  • Depolama:15-25 °C Arasında
  • Ağırlık : 330ml, 3 kg, 5kg, 16 kg ve varil

Akustik Sünger Yapıştırıcı Özellikleri

  • Ürün TipiSünger Yapıştırıcı
  • Ürün TipiSolvent Bazlı Kontak Sünger Yapıştırıcı
  • Kullanım AlanlarıHer türlü sünger yapıştırma vb ürünlerin yapıştırmasında kullanılır.
  • AğırlıkSprey 330ml, Teneke 16kg Veya Varil sünger yapıştırıcı seçenekleri ile
  • RenkSarı veya Kırmızı
  • Ürün TipiElastomerik Kauçuk, Solvent
  • Yangın SınıfıYanıcı değildir ve Alev Almaz
  • İşlevsellikSıcaklık Direnci 40-45 C
Sizi Arayalım Paylaş:
İlginizi çekecek diğer ürünler
Kategoriler
Esnek Duvar Alçıpan Askı Profili İzolasyon
Esnek Akustik Askı Duvar Profilleri tüm standart alçı panel elemanları ile uyumlu, gürültü ve titreşim kontrolü sağlayan, özel esnek askı duvar profilleridir. Profillerin duvar ile temas edeceği yüzeyde bulunan özel elastomer şerit sayesinde, titreşim izolasyon performansı artmaktadır. Mevcut duvar yüzeylerinde, minimum mesafe kaybı ile maksimum gürültü ve titreşim yalıtım performansı sağlar. Esnek Akustik Askı Duvar […]
Aramtürlü Akustik Yüzer Tavan Panelleri
Armatürlü Akustik Kumaş Kaplı Yüzer Tavan Panelleri HUQ Akustik Kumaş Kaplı panellerin armatüre göre özel kesimleri oluşturulan, müşterilerimize farklı tip ve özelliklerde aydınlatma armatürleriyle kombine edebilecekleri akustik yüzer tavan panalleri oluşturma imkanı veren, simetrik ve  asimetrik kesimleri bulunan özel serilerimizdendir. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre farklı tip ve modelde armatürlere göre özel yapılandırılan HUQ Armatür Serisi hem […]
Celenit P3 Ahşap Yünü
5 mm kalınlığında, mineralize köknar ağacı yünü ile beyaz Portland çimentosundan oluşan plakaya birleştirilmiş expanded polystyrene levhalı panel. EuroClass E
GAP Yüzer Döşeme Zemin Mekanik Hacim Şap Altı Ses Yalıtımı
Yüzer Döşeme Profilleri yüzer döşemeler oluşturmak için kolaylıklar sağlayan bir profil çeşidir. Yüzer Döşeme profiller altında Vibrafoam serisi ürünler ile titreşim problemleri minumum seviyeye indirgenir. Proje ölçülerine göre özel üretim 0,6mm galvaniz sacdan imal edilen yüzer döşeme profilleri yüzer döşeme uygulamalarında tamamlayıcı ürün olarakvibrafoam serisi ürünleri ile birlikte kullanılırlar.
Akustik Yumurta Sünger
Akustik Yumurta Sünger, yanmaz (yangın yürütmez) Endüstriyel 1 sınıf poliüretandan üretilmiş açık hücre yapısına sahip ve esnek bir üründür. Hacim akustiği için kullanılan akustik yumurta sünger farklı kalınlıklarda farklı ses yutum değerlerine sahiptir. Yumurta kutusu köpük profillerinin sağladığı yüzey alanındaki artış sayesinde geniş bir frekans aralığında ses emici nitelikler sunar. Etkili bir emicidirler ve fiyatlarının […]
Müşteri Yorumları