Sizi Arayalım
Ürünlerimiz
Ürünlerimiz

Akustik Kapı Çift Kanat

Akustik Ahşap Kapı Çift Kanat S-Door© ile Sessizliğe ilk adım.

Akustik Ahşap Kapı Çift Kanat S-Door© Markalıdır.  Mutlu Akustik 'in büyük özveriyle geliştirdiği, kişiselleştirilebilir S-Door© ses yalıtımlı kapıların en iyisi olarak yoluna devam ediyor. Akustik kapılarımızda kullandığımız özel ses yalıtım malzemeleri ile sağlanan kalite S-Door© 'u  başlı başına bir yıldız haline getiriyor. Yüksek ses yalıtımlı akustik ahşap kapı, sesin önündeki en büyük engellerden birini oluşturuyor.

Akustik Ahşap Kapı S- es Yalıtımlı Kapıda Kişiselleştirilmiş DNA

S-Door© her bireyin zevkine uygun olarak tasarlanabilir özel imalat bir kapıdır. Arzu edenler için yalıtım malzemeleri dahi değiştirilebilmekte, şartnamenize uygun yalıtım detayında ve kesitlerinde kapılarınız hazır hale getirilebilmektedir. Mutlu Akustik özveri ve tekniği ile birleştirilen S-Door© Akustik Kapı kişiselleştirilmiş DNA'sıyla kullanımınıza sunulur. isteğe göre farklı malzemelerle kaplanabilir veya isteğe özel renklerde lake boyalı olarak teslim edilebilir.

Klasik veya Modern Dokunuşlar

S-Door MDF Lam, Doğal veya yapay kaplamalar, Lake Boya, Laminat Kaplama tercihleriniz ile göz zevkinize göre yumuşak dokunuşlar  ile renklendirilir.

S-Door© 'un Yolduculuğu

Üstün müşteri memnuniyeti vizyonuyla yapılarınızda boy gösteren S-Door Akustik Kapılar Ses Yalıtımı sektöründe çığır açmaya 2010 yılında başladı. Diğerlerinden farklı ve üstün özellikleri ile müşterilerimizin sadece ihtiyacını karşılamakla kalmayıp gözünüze de hitap etmekte devam ediyor. Sektörde hem kullanıcılar, hem de üreticiler arasında popülerliğini koruyor ve sağladığı üst seviye ses yalıtımı ile ödediğiniz ücretin hakkını veriyor.

Akustik Kapı Çift Kanat Özellikleri

  • Ürün TipiMDFLAM, Doğal Kaplama, Lake Boya, Laminat Kaplama
  • Ürün Kalınlıkları42mm, 55mm, 68mm, 72mm, 76mm, 85mm
  • Renkİstenilen Renklerde
  • Ürün Ölçüleriİstenilen Ölçülerde
  • Uygulama AlanlarıKonferans Salonu, Sinema Salonu, Stüdyo, Ev vb her türlü alanda ses yalıtımı sağlamak için
Sizi Arayalım Paylaş:
İlginizi çekecek diğer ürünler
Kategoriler
Basotect Melamin Köpüğü Akustik Düz Sünger
Basotect Düz Sünger optimum oda akustiğini sağlar: Özellikle büyük ofisler veya çağrı merkezleri gibi gürültülü odalarda, gürültü emilimine özel dikkat gösterilmesi önemlidir. Rahatsız edici gürültü, çalışanların konsantre olmasını zorlaştırabilir. Duvarlar, tavanlar ve zeminler de sesi yansıtan sert yüzeyler olduğunda, ortaya çıkan yüksek gürültü seviyesi insanların verimli bir şekilde çalışmasını imkansız hale getirebilir. Aynı şey restoranlar için de geçerlidir: […]
Hook On Borulu AAhşap Akustik Baffle Tavan Paneli
HUQ borulu ahşap akustik baffle tavan panelleri istediğiniz eğimde kurabileceğiniz tavanlarınızın da yıldız gibi parlayacak ve daha geniş bir oda perspektifine sahip olacağınız akustik ürünlerimizdendir.
Line Serisi Konferans Koltukları
Line Serisi Konferans Koltukları; Mimari projeleriniz için son derece rahat ve konfordan taviz vermeyen yönleriyle kendini gösteren konferans koltukları, ergonomik tasarımı ile son derece rahat bir oturumun gerçekleşmesini saplamaktadır. Konferans salonlarında amaç konuşmacıyı dikkat çekici hale getirmektir. Bunun için de kullanılan koltukların rahat ve konforlu olması gerekir. Dayanıklı kumaşlar kullanılarak üretilen, hareketli ve sabit iki […]
Akustik Ahşap basstrap
Wood Basstrap, bu benzersiz tasarım, her bir basstrap içinde özel yoğunlukta Saint gobain fiberglass kulanılan özel üretim bir akustik paneldir.
Akustik Kumaş Kaplı Baffle Tavan Panelleri
Baffle Akustik Yüzer Tavan Panelleri tüm yüzü isteğe bağlı olarak akustik kumaş isteğe bağlı olarak Tissue (beyaz renkte dokulu özel akustik kağıt türü) olarak kaplanır. Kumaş veya Tissue her iki son katmanda da aynı akustik performansı gösteren Baffle tavan panelleri yatay yerine dikey olarak tavandan serbest asma yöntemiyle uygulanmaktadır. Özellikle yüksek gürültü ve uğultu olan […]
Müşteri Yorumları
Satın Alma - Oktay A
05.10.2019 12:37
Hemen e-posta yanıtınız ve bu sabah telefonda çok dikkatli ve düşünülmüş tavsiyeniz için teşekkür ederiz. Bana telefonda yardımcı olma konusunda uzmanınızın son derece profesyonel tavrından oldukça etkilendim. Profesyonel yaklaşımınız şirketimize büyük hizmet veriyor. Değerli zamanınız için çok teşekkürler.
Enerjisa - Kaan Y.
19.08.2020 16:42
Duvar kaplaması ve S-Door SoundLook akustik kapı sistemi siparişlerimiz vaktinde ve hızlıca teslim edildi. Ses sorunu giderildi. Teşekkürler.