Sizi Arayalım
Ürünlerimiz
Ürünlerimiz

Akustik Ahşap Kapı Sound Lock

Akustik Ahşap Kapı SoundLock S-Door© ile Ultra Performans

Akustik Ahşap Kapı Sound Lock S-Door© Markalıdır. Yüksek gürültü ve sesi muhafaza etmek için biçilmiş kaftan bir üründür. Tüm kapılar montajdan önce operasyonel olarak hazırlanır ve montaja hazır hale getirilir. Güçlü menteşeler bu 200kg ~ ağırlığındaki kapıyı taşımak için özenle seçilmiştir. Tüm 1. sınıf standart aksesuarlar ürünle birlikte Türkiye ve Dünyanın her yerine sevk edilir. Kapı altları müşteri isteğine göre eşik veya özel giyotin sistemi ve kenar detayları akustik contalarla kapatılmıştır. Akıllı Giyotin sistemi kapı açıldığından kalkar ve kapı kapandığında yere basarak ses sızdırmazlığını en üst seviyeye çıkarır. Bu yüksek ses yalıtımı sağlayan akustik kapı modellerimiz çok çeşitli seçeneklerle özelleştirilebilmektedir. Birden çok boyut ve UL yangın derecelendirme, patlama direnci, radyo frekansı koruması, güvenlik derecelendirmeleri ve ADA uyumluluğu seçenekleri vardır.

Mutlu Akustik 'in büyük özveriyle geliştirdiği, kişiselleştirilebilir S-Door© ses yalıtımlı kapıların en iyisi olarak yoluna devam ediyor. Kapılarımızda kullandığımız özel yalıtım malzemeleri ile sağlanan kalite S-Door© 'u  başlı başına bir yıldız haline getiriyor.

Akustik Ahşap Kapı Sound-Lock Ses Yalıtımlı Kapıda Kişiselleştirilmiş DNA

S-Door© her bireyin zevkine uygun olarak tasarlanabilir özel imalat bir kapıdır. Arzu edenler için yalıtım malzemeleri dahi değiştirilebilmekte, şartnamenize uygun yalıtım detayında ve kesitlerinde kapılarınız hazır hale getirilebilmektedir. Mutlu Akustik özveri ve tekniği ile birleştirilen S-Door© Akustik Kapı kişiselleştirilmiş DNA'sıyla kullanımınıza sunulur.

Klasik veya Modern Dokunuşlar

S-Door MDF Lam, Doğal veya yapay kaplamalar, Lake Boya, Laminat Kaplama tercihleriniz ile göz zevkinize göre yumuşak dokunuşlar  ile renklendirilir.

S-Door© 'un Yolduculuğu

Üstün müşteri memnuniyeti vizyonuyla yapılarınızda boy gösteren S-Door Akustik Kapılar Ses Yalıtım sektöründe çığır açmaya 2010 yılında başladı. Diğerlerinden farklı ve üstün özellikleri ile müşterilerimizin sadece ihtiyacını karşılamakla kalmayıp gözünüze de hitap etmekte devam ediyor. Sektörde hem kullanıcılar, hemde üreticiler arasında popülerliğini koruyor ve sağladığı üst seviye ses yalıtımı ile ödediğiniz ücretin hakkını veriyor.

Akustik Ahşap Kapı Sound Lock Özellikleri

  • Ürün TipiMDFLAM, Doğal Kaplama, Lake Boya, Laminat Kaplama
  • Ürün Kalınlıkları42mm, 55mm, 68mm, 72mm, 76mm, 85mm
  • Renkİstenilen Renklerde
  • Ürün Ölçüleriİstenilen Ölçülerde
  • Uygulama AlanlarıKonferans Salonu, Sinema Salonu, Stüdyo, Ev vb her türlü alanda ses yalıtımı sağlamak için
Sizi Arayalım Paylaş:
İlginizi çekecek diğer ürünler
Kategoriler
Soundtex Akustik Keçe Kumaş
Soundtex Akustik Keçe Kumaş teknolojisine dayalı akustik dokunmamış kumaşlar, tüm modern hacim akustik gereksinimlerini karşılar Soundtex Akustik Keçe Kumaş, akustik ahşap panel ürünlerinin arka yüzünde kullanılan, özel bir akustik malzemedir. SoundTex kullanldığı alanda ses dalgalarının perfore panellerden geçmeyi başaran frekansta olanları tavan ve duvar yüzeylerinden yansıdıktan sonra ikinci kez ses emilimi sağlayarak yüksek akustik sağlar. […]
Basotect Melamin Köpüğü Akustik Yumurta Sünger
Basotect Yumurta Sünger optimum oda akustiğini sağlar: Özellikle büyük ofisler veya çağrı merkezleri gibi gürültülü odalarda, gürültü emilimine özel dikkat gösterilmesi önemlidir. Rahatsız edici gürültü, çalışanların konsantre olmasını zorlaştırabilir. Duvarlar, tavanlar ve zeminler de sesi yansıtan sert yüzeyler olduğunda, ortaya çıkan yüksek gürültü seviyesi insanların verimli bir şekilde çalışmasını imkansız hale getirebilir. Aynı şey restoranlar için de […]
Celenit CG/F Ahşap Yünü
Ayrıca kalıcı kalıplı beton imalatlarında kullanılmak üzere kuvvetlendirilmiş, uzun mineralize köknar ağacı yünü ile Portland çimentosundan imal edilmiş panellerdir.
Basotect Melamin Köpüğü Akustik Piramit Sünger
Basotect Piramit Sünger optimum oda akustiğini sağlar: Özellikle büyük ofisler veya çağrı merkezleri gibi gürültülü odalarda, gürültü emilimine özel dikkat gösterilmesi önemlidir. Rahatsız edici gürültü, çalışanların konsantre olmasını zorlaştırabilir. Duvarlar, tavanlar ve zeminler de sesi yansıtan sert yüzeyler olduğunda, ortaya çıkan yüksek gürültü seviyesi insanların verimli bir şekilde çalışmasını imkansız hale getirebilir. Aynı şey restoranlar […]
Akustik Asma Tavan Paneli
Akustik Asma Tavan sistemleri 50 ila 70 kg/m3 yoğunlukta Saint Gobain camyününden imal etrafı camtülü kenar detayları açık veya kapalı şekilde son katmanı ise isteğe göre kumaş kaplı yahut Tissue denilen özel bir kaplama türü ile kaplı olarak üretilmektedir. İsteğe göre 50kg-70kg yoğunluk isteğe göre akustik duvar panelleri ve akustik tavan panelleri nde olduğu gibi […]
Müşteri Yorumları
Enerjisa - Kaan Y.
19.08.2020 16:42
Duvar kaplaması ve S-Door SoundLook akustik kapı sistemi siparişlerimiz vaktinde ve hızlıca teslim edildi. Ses sorunu giderildi. Teşekkürler.