Sizi Arayalım
Ürünlerimiz
Ürünlerimiz

Baffle Akustik Yüzer Tavan Panelleri

Baffle Akustik Yüzer Tavan Panelleri tüm yüzü isteğe bağlı olarak akustik kumaş isteğe bağlı olarak Tissue (beyaz renkte dokulu özel akustik kağıt türü) olarak kaplanır. Kumaş veya Tissue her iki son katmanda da aynı akustik performansı gösteren Baffle tavan panelleri yatay yerine dikey olarak tavandan serbest asma yöntemiyle uygulanmaktadır. Özellikle yüksek gürültü ve uğultu olan […]

Baffle Akustik Yüzer Tavan Panelleri tüm yüzü isteğe bağlı olarak akustik kumaş isteğe bağlı olarak Tissue (beyaz renkte dokulu özel akustik kağıt türü) olarak kaplanır. Kumaş veya Tissue her iki son katmanda da aynı akustik performansı gösteren Baffle tavan panelleri yatay yerine dikey olarak tavandan serbest asma yöntemiyle uygulanmaktadır.

Özellikle yüksek gürültü ve uğultu olan fabrika açık ofis gibi alanlarda Baffle yüzer tavan panelleri daha etkili sonuçlar vermektedir. Mevcut tavana yapıştırma yönteminden farklı olarak serbest asma şeklinde uygulanan baffle sistemi daha fazla ses soğurma absorbe etme performansı göstermekte ve akustik iyileştirmelerin sağlanmasında daha başarılı davrandığı görülmektedir.

Baffle Akustik Yüzer Tavan Panelleri aynı zamanda tavanda bulunan mekanik tesisatın gizlenmesi için de harika dekoratif akustik malzemelerdir.  HUQ Baffle serisi ürünler güçlü ses absorbe özelliği ile hacim akustiği ve estetik beklentileri karşılayan ürünlerdir. Dengeli ve temiz bir ses sunmak için hacim akustik hesaplamalarına göre asılan baffle ürünleri  büyük ölçekli ofisler ve fabrika üretim tesislerinde yankı ve uğultuyu en az seviyeye indirgemek için tercih edilen ürünlerdendir.

Sesin iki yönlü (tavana yükseliş ve tavandan geri dönüş) hareketi esnasında çalışan HUQ Baffle Serisi ürünler ürün yüzeylerine yerleştirilmiş somun delikleri ile kanca veya askı seti ile kolayca asılabilmektedir.

Baffle Akustik tavan panelleri açık ofis konferans salonu, stüdyo, ses kayıt odası, müze, home sinema vb alanlarda mükemmel bir ses ortamı oluşturmak için geliştirilmiş hafif ve uygulaması kolay üründür. İsteğe göre askı seti, isteğe göre misina veya zincirle asılabilir. Diğer hacim akustik ürünleri için sayfamızı ziyaret edebiliriz veya ürünlerin kullanımı ve performansı hakkında bir uzmanımızdan destek isteyebilirsiniz.

 

Sizi Arayalım Paylaş:
İlginizi çekecek diğer ürünler
Kategoriler
Sound-Look Akustik Kapı
Akustik Ahşap Kapı SoundLock S-Door© ile Ultra Performans
Aramtürlü Akustik Yüzer Tavan Panelleri
Armatürlü Akustik Kumaş Kaplı Yüzer Tavan Panelleri HUQ Akustik Kumaş Kaplı panellerin armatüre göre özel kesimleri oluşturulan, müşterilerimize farklı tip ve özelliklerde aydınlatma armatürleriyle kombine edebilecekleri akustik yüzer tavan panalleri oluşturma imkanı veren, simetrik ve  asimetrik kesimleri bulunan özel serilerimizdendir. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre farklı tip ve modelde armatürlere göre özel yapılandırılan HUQ Armatür Serisi hem […]
Celenit A Ahşap Yünü
Celenit A; İnce mineralize Köknar ağacı yünü ile ince mineralize Portland çimentosu karışımından yapılmış panel.
Yanmaz Akustik Düz Sünger
Akustik Düz Sünger, Endüstriyel sınıf poliüretandan üretilmiş açık hücre yapısına sahip ve esnek bir üründür. Siyah Sünger Hacim akustiği için kullanılan Akustik Düz Sünger modelleri farklı kalınlıklarda farklı ses yutum değerlerine sahiptir. Düz yapısının sağladığı yüzey alanındaki artış sayesinde geniş bir frekans aralığında ses emici nitelikler sunar. Etkili bir emicidirler ve fiyatlarının uygun olması dolayısıyla […]
Celenit AB Ahşap Yünü
2mm İnce mineralize Köknar ağacı yünü ile beyaz Portland çimentosu karışımından yapılmış panel .
Müşteri Yorumları
Satın Alma - Oktay A
05.10.2019 12:37
Hemen e-posta yanıtınız ve bu sabah telefonda çok dikkatli ve düşünülmüş tavsiyeniz için teşekkür ederiz. Bana telefonda yardımcı olma konusunda uzmanınızın son derece profesyonel tavrından oldukça etkilendim. Profesyonel yaklaşımınız şirketimize büyük hizmet veriyor. Değerli zamanınız için çok teşekkürler.