Sizi Arayalım
Ürünlerimiz
Ürünlerimiz

Linear Borulu Çubuklu Baffle Tavan Paneli

HUQ borulu ahşap akustik baffle tavan panelleri istediğiniz eğimde kurabileceğiniz tavanlarınızın da yıldız gibi parlayacak ve daha geniş bir oda perspektifine sahip olacağınız akustik ürünlerimizdendir.

Hook-On Linear Borulu Çubuklu Sistem herhangi bir alan için benzersiz tasarım öğesi ile göz doldurur. İster tüm tavana isterseniz belirli noktalarda dekoratifliği çarpıcı bir etki bırakır. Ahşabın sıcaklığını mekanlarınızda hissetmeniz için tasarlanmış Borulu çubuklu Linear sistemlerimiz dikey veya eğimli yüzeylerde kullanabileceğiniz aparatlara sahiptir. HUQ Borulu Baffle tavan panelleri kolayca kurulabilir ve kaldırılabilir özelliktedir.

HUQ borulu akustik baffle tavan yüksek ses emilimi için uygulama ve tasarımda önemli olanaklar sağlar. Yüksek kalitede ses yutuculuğu sağlama yeteneğine sahip Baffle tavan panellerimiz tavanlarınızda bir yıldız gibi parlar ve odaların geniş görünüm cazibesi tavan sistemlerinin ayrılmaz bir parçasıdır.

Kolayca erişilebilen ve uygulama tasarımda farklı seçeneklere sahip olan baffle tavanlarımız en yüksek ses absorbe akustik özelliği ve mekanlarda ses kontrol sistemine sahip olmak için muadillerine göre üstünlük sağlamış ve akustik ürünler içinde özel bir yer kurmayı başarmıştır.

Sizi Arayalım Paylaş:
İlginizi çekecek diğer ürünler
Kategoriler
Celenit RB Ahşap Yünü
Uzun kesilmiş mineralize köknar ağacı yünü ile beyaz Portland çimentosundan oluşan ve üç adet ahşap çıta ile kuvvetlendirilmiş panel.
Akustik Kapı
Akustik Ahşap Kapı Çift Kanat S-Door© ile Sessizliğe ilk adım.
Sound-Look Akustik Kapı
Akustik Ahşap Kapı SoundLock S-Door© ile Ultra Performans
Akustik Kumaş Kartelası
Akustik Kumaş Kartelası Akustik Panellerin kaplanmasında kullanılan akustik Kumaş için Renk Kartelası ile panelleri yüzeylerinde kullanılan akustik kumaş ile projelerinizde kullanabileceğiniz akustik kumaş renklerini seçebilirsiniz. Elbette sadece kumaş kaplı akustik paneller değil, Akustik Kumaş Kaplı duvar panelleri , Akustik Kumaş Kaplı tavan panelleri ve akustik Seperatör ve akustik paravan modellerimizin yüzeylerinde de bu kumaşlarda seçim […]
LİNEAR AHŞAP DUVAR PANELİ
Linear ahşap duvar paneli, mekanlarınızda özgürlüğü hissedeceğiniz ahşabın doğallığından gelen sıcaklığı hissedeceğiniz dekoratif bir üründür.
Müşteri Yorumları